Herstel voor beschadigd haar

Chemische behandelingen zoals kleuren en blonderen en thermische behandelingen zoals föhnen en de stijltang beschadigen het haar. Deze schade uit zich in het ernstig zwak/futloos worden van het haar. Haarkleuren worden sneller dof, er ontstaan gespleten punten en het haar voelt droog aan of breekt zelfs af. Deze schade ontstaat doordat de zwavelbruggen in het haar verbroken worden tijdens deze processen. Deze verbindingen bepalen de stevigheid van je haar. Wanneer deze beschadigd raken, wordt je haar dus zwakker.

olaplex
OLAPLEX-voor-na

” In 3 stappen sterk, glanzend en gezond haar! “

olaplex-voor-na3

Hoe werkt het?

De Olaplex behandeling repareert de verbroken zwavelbruggen, iets wat nog geen enkel ander product voor elkaar heeft gekregen zonder toevoeging van oliën of siliconen, die het haar dan weer zwaarder en slapper zouden maken. Het grote voordeel is dat het herstel blijvend is!

Technologische doorbraak in de kappersindustrie
De Olaplex behandeling wordt gezien als de grootste technologische doorbraak in de cosmetische kappersindustrie in jaren. Olaplex wordt geprezen met titels als “favoriete hulpmiddel voor kleurexperts” en heeft de award voor meest innovatieve beautyproduct in de wacht gesleept.

olaplex-nr3
olaplex-zonder
olaplex-met
olaplex-pakket

De behandeling:

Stap 1
Bij de Olaplex behandeling voegen we het Olaplex ingredient toe aan de behandeling. We kunnen de Olaplex behandeling toevoegen aan al onze kleur- en uitgroeibehandelingen, highlight technieken, permanent behandelingen en als aparte behandeling bij extreem beschadigd haar.

Stap 2
Wordt door ons aangebracht direct nadat je kleuring/blondeer/permanent is uitgespoeld.

Stap 3
Neem je mee naar huis om je haar verder te kunnen verzorgen, zo word je haar nóg sterker. Breng eens per week een rijkelijke hoeveelheid aan op je haar en laat het minimaal 10 minuten intrekken. Spoel het uit en was en verzorg je haar met een goede shampoo en conditioner.

olaplex-voor-na4

Olaplex bij Equipe Hairstyling

We zijn bij Equipe Hairstyling altijd op zoek naar nieuwe behandelmethoden en producten om jouw haar op een zo veilig mogelijke manier te kunnen kleuren. We zijn dan ook trots dat wij één van de eerste kapsalons in Hendrik-Ido-Ambacht en Zwijndrecht zijn waar je hier gebruik van kunt maken.

We zijn je verder graag van dienst op het gebied van haarkleuring, met de professionele merken waarmee we werken en op basis van onze uitgebreide ervaring.

Geïnteresseerd?
Loop gerust even binnen of neem contact op voor meer informatie over deze nieuwe behandeling.

Olaplex-Banner